28 mars 2011

Trångt i världens minsta loge

Nu måndag igen och min lilla helgrapport!

I helgen har jag och Peter uppträtt på mycket trevlig tillställning, ett privat födelsedagsevent, här hemma i Ö-vik. Vi, artister och inbjudna gäster, trivdes och gav allt. Mycket trevligt! Vilka supergulliga människor vi träffade under kvällen! Och tack så mycket för god mat och Stålmannen-tårta! Vi körde järnet och det blev ett extranummer som hette duga. Med jubilaren på scenen såklart...! En härlig kväll och en rejäl avslutning!

Och gissa vem fler jag träffat i helgen…??? Jo, just det! Sasha, the one and only! Ni vet han från TV och Kristian Luuk. Väldigt passande, eftersom temat för aftonen var "Superhjälte". Sasha bara minglade runt o stortrivdes hela kvällen. Och ville ha låten ”The winner takes it all” tillägnad till sig. Och det fick han…! Trevligt att träffas, Sasha! Nästa gång får du sjunga med mig...! I promise!

Trängdes gjorde vi också tillsammans. För nu har jag bytt om i VÄRLDENS MINSTA LOGE. Jag tror aldrig jag har sett ett sånt litet "krypin"... Ha, ha..! Kökspersonalen och kocken såg alldeles förtvivlade ut när jag kom dragandes med alla mina väskor genom köket. "Vaaa, ska hon in där??", tänkte dom nog. Ja, det var ett mini-rum alltså, ett enmans-rum och väldigt pluttigt. När jag vek ut väskan, så fick Peter gå ut, ha ha…
- "Tänk dig att härinne har vi i Thor-Görans bytt om på gamla tider", skrattar Peter
Oh my God! Men kvällen till ära så rymdes vi ändå alla artister i samma loge. Man samsas och hjälps åt såklart…! Finns det hjärterum... MEN när det sen var meningen att en barnvagn skulle in där också, då blev det svårt…! Den gick faktiskt inte in!

VILKA UNDERBARA MÄNNISKOR DET FINNS…!
Ja, vilka fantastiska människor det finns på vår jord. Har varit extra varm i hjärtat efter förra veckan. Oh my God, vi hade ju bokat in och styrt upp allt i samband med vårt release-party. Och så brakar allt ihop pga leveranser och tidsplaner man ej kan styra över etc.. Ja, och vad gör man med två fullbokade turneplaner, och en STOR BALUNS som ska till?? Då blev det svårt, och jag fick "telefon-arm" på kuppen...

......MEN, vi hade turen att kunna styra om o hitta annan lösning, med en av min o Peter´s spelningar. Och när allt kör ihop sig, underbart är ju då, att plötsligt så sluter en massa människor upp. Dels den underbaraste mannen som ALLTID finns där, men också en massa andra kärleksfulla, underbara, vänliga och tillmötesgående människor. Som vill hjälpa en. Änglar finns överallt, men vissa dagar blir dom FLER…! Jag blir bara så glad!
TACK FÖR ATT NI FINNS!

Nu väntar vi bara på skivan, och slipar för fullt på det NYA datumet för ”Release-Partyt”. Mer info kommer vilken dag som helst…!

Men håll i hatten, vi har nämligen en SJUDUNDRANDES FEST i sikte. Missa inte den!

// Vårkramar AGNETA