30 december 2011

Ett Nytt Blad väntar...! Happy New Year!

Jamen sådär ja!

Nyss hemkommen från några trevliga dagar i Jokkmokk, och sista accessoarerna fixade inför den stora festkvällen, och årets sista dag i morgon! Jag vill alltid vara extra fin då, och brukar alltid piffa lite extra. Och i mitt yrke kan man verkligen ”glimma och glamma”, och nu är det dags igen…! Nyårsafton står för dörren, och jag har paljettklänningen under kontroll, så det känns fint..!

Nyårsafton, ja! Det känns alltid speciellt och spännande för mig. Det är ju då man summerar året, och vänder blad. Mot nya äventyr, händelser och spännande möten med människor i livet! Vi har en massa nya utmaningar som väntar, och det ser jag fram emot.

Lutar mig nu tillbaka med våra tomtar härhemma, och summerar mitt år:

·        Ett fint emottaget skivsläpp med vårt dansband ”Thor-Görans”. Det värmer så oerhört när man jobbar med en platta helt från noll, och får sådan respons. För mig och Peter, som även skriver allt låtmaterial själva, så lämnar man ifrån sig så mycket, när man släpper en skiva. Det är känsligt, man har "burit" låtarna i sitt hjärta, och det är en födelseprocess man går igenom. Vi är jättelyckliga för skivan, och tackar Er alla som köpt den! Och för att Ni tycker så mycket om den. Önskar många bra lyssnings-stunder... TACK!!!
·        Med många studiotimmar under året. Dvs en massa producerande av både låtar och skivmaterial. Många nya vackra låtar har fötts under året, och vi säger: Välkommen till världen!
·        Roliga turneér, härliga spelningar och uppträdanden i både Sverige, Norge och Finland, med både bandet, och ”Agneta & Peter”. Vilka kvällar, wow! Dansgolven har gungat!
·        Och för att inte tala om alla fina stunder med publiken. Med alla Er som följer oss, och finns med oss i vått och torrt. Och åker I UR OCH SKUR, för att lyssna på oss, och dansa till oss. Och dessutom hur långt som helst! Ni är fantastiska! Vi älskar er så mycket! Tack alla härliga människor! Det kommer mera!

Nu ska bara det sista fixas inför morgondagen och spelningen med ”Thor-Görans” på ett fullspikat Hotell Lappland i Lycksele. Ska bli jättekul, längtar.... Vi ses på plats!

Så jag och min Peter, önskar Dig, och Er alla:
Ett Gott Slut & Ett underbart Nytt År 2012
Må allt bli som Du önskar! Allt gott!

”Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be.
Sluta aldrig drömma. Under kan ju ske”

GOTT NYTT ÅR!
// Agneta